Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«ΕΑΡΙΝΗ ΝΥΚΤΩΔΙΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ




«Εαρινή νυκτωδία»: και μόνο ο τίτλος προκαλεί θετικά συναισθήματα. Ήταν η όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν και παρουσίασαν οι «Νέοι Νεάπολης» για να υμνήσουν την πιο όμορφη εποχή του έτους, την άνοιξη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Μαΐου στον καταπράσινο Δημοτικό κήπο Νεάπολης που πλημμύρισε από μελωδίες, στίχους και ανοιξιάτικα τραγούδια.


Ο χώρος στο δημοτικό κήπο ήταν διακοσμημένος κατάλληλα χάρη στη φροντίδα του τοπικού ανθοπωλείου «Αθηνά», το οποίο συμμετείχε με συνθέσεις λουλουδιών, ενώ τους στίχους των ποιημάτων που αναφέρονταν στην άνοιξη, ανέγνωσαν μέλη των «Νέων». Διαβάστηκαν ποιήματα της Μαρίας και Εμμανουέλας Γουλιδάκη, ενώ χόρεψαν το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη «Καυγάδες με το γιασεμί».


Στο τέλος έπαιξαν και τραγούδησαν οι μουσικοί Μανόλης Λιακάκης και Μέλπω Τσερεβελάκη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη φημισμένη σουμάδα Νεάπολης.


Στην «Εαρινή νυκτωδία» συμμετείχαν τα βιβλιοπωλεία της Άννας Καρτέρη και «Δομή» με τίτλους βιβλίων που αναφέρονται στην άνοιξη.
Μπράβο στους «Νέους Νεάπολης»!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου