Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ




Το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου. Δίπλα από το παλιό κτίριο του σχολείου και κάτω από τις αίθουσες διδασκαλίας του νεότερου κτιρίου υπάρχει ένας χώρος που μέχρι πρότινος χρησίμευε ως αποθήκη. Σήμερα έχει μετατραπεί σε μία πολύ ωραία και ευρύχωρη αίθουσα που μπορεί να φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του σχολείου. Διαθέτει μεγάλη σκηνή, βιντεοπροβολέα, μηχανήματα ήχου κ.α.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι σχολικές δραστηριότητες της χρονιάς που τελειώνει και περιελάμβαναν μουσική, χορό, απαγγελίες και πάρα πολλά άλλα. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου, κ. Ιωάννης Σταμέλος, απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους γονείς, τόνισε τη σημασία που έχουν στην εκπαίδευση οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου για την προσφορά του στον εξοπλισμό της αίθουσας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανόλης Μασσάρος.



Μερικές από τις δράσεις που παρουσίασαν οι μαθητές ήταν: «Η θάλασσα και ο Άγιος Νικόλαος στο ελληνικό τραγούδι» (μουσικοθεατρικό), «Η ημέρα της κρίσεως» (θεατρικό), «Στοιχεία από το γερμανικό πολιτισμό και την ιστορία», «Τροχαία ατυχήματα» (ντοκυμαντέρ), «Υγεία και παραγωγικότητα» (πρόγραμμα Αγωγής Υγείας).
Πολλά συγχαρητήρια στο Διευθυντή και τους καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου