Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Έκθεση Φωτογραφίας



Ένα καλλιτεχνικό γεγονός κράτησε ζωηρό το ενδιαφέρον των φιλότεχνων Μεραμπελιωτών τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο που πέρασαν.

Από το στήσιμο της έκθεσης στη Νεάπολη

Πρόκειται για την εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας «Εικόνες Θεού και Ανθρώπων» του Αγιονικολιώτη, ερασιτέχνη φωτογράφου Γιάννη Γεροντή.



Η έκθεση που είναι η πρώτη ατομική του καλλιτέχνη, έχει ενταχθεί στον εορτασμό των 100 χρόνων της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, όπως όλες οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Μιραμπέλλο 2013» του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.



Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν 64 έργα εμπνευσμένα από το ανθρωπογενές και κρητικό περιβάλλον χωρισμένα σε έξι θεματικές ενότητες.

Ο Γιάννης Γεροντής ανάμεσα στις
           κ.κ. Μ. Σεργάκη και Μ. Κωστάκη

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στις 5 Αυγούστου στο Παλαιό Γυμνάσιο της Νεάπολης όπου φιλοξενήθηκε για δεκαπέντε ημέρες.

Ζευγάρι επισκεπτών, γράφει στο Βιβλίο Εντυπώσεων
της έκθεσης στην Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου


Για το φωτογράφο και τη δουλειά που παρουσίασε μίλησαν η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Μαρία Κωστάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού και υπεύθυνη για τα εικαστικά κ. Μαρία Σεργάκη.




 Η έκθεση μεταφέρθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου για το διάστημα από 1 έως  15 Σεπτεμβρίου όπου είχαν την ευκαιρία να την επισκεφθούν και πολλοί αλλοδαποί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου