Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ




Συμπληρώθηκε αυτές τις ημέρες ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Μανόλης Κουναλάκης. Ο Μανόλης Κουναλάκης υπήρξε γιατρός, μουσικός, μα πάνω απ’ όλα Άνθρωπος, άνθρωπος αγαπητός σε όλους με σπάνια προτερήματα. Ο Ερυθρός Σταυρός (Τοπικό Τμήμα Αγίου Νικολάου), ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), η Εταιρεία Νόσου Altzheimer Νομού Λασιθίου, η οικογένεια του και οι φίλοι του, διοργάνωσαν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση προς τιμήν του, ένα μνημόσυνο διαφορετικό που ξεχώρισε.
Ο κ. Γιώργος Ταβλάς

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 στον Άγιο Νικόλαο, και η αίθουσα του REX που τη φιλοξένησε ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Κωστής Χατζηφωτεινός και Γιώργος Ταβλάς, που μίλησαν για το μουσικό έργο και την προσωπικότητα του τιμωμένου. Μίλησαν ακόμα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Πρόεδρος του τμήματος Αγίου Νικολάου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άρης Πάγκαλος και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Αλτσχάιμερ Γιώργος Γαλανάκης. Επίσης έγινε προβολή φωτογραφιών και βίντεο από τις συναυλίες που κατά καιρούς είχε δώσει ο Μανόλης Κουναλάκης. Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με συνθέσεις του Μανόλη, που ερμήνευσαν οι τότε συνεργάτες του.

Στιγμιότυπο από το μουσικό πρόγραμμα

 Οι μουσικοί που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση ήταν οι: Γιώργος Λεγάκης (μπουζούκι), Κωστής Τυμπακιανάκης (κιθάρα), Αντώνης Κωστόπουλος (keaboarts), Γιώργος Λουκουμάκης (μπάσο), Μανόλης Κλώντζας (κρουστά), Αλέξανδρος Γαλανάκης (keaboarts). Τραγούδησαν οι: Μιχάλης Κλώντζας, Χαρίλαος Παπαδάκης, Αλέξανδρος Γαλανάκης και η Χαρά Τυμπακιανάκη.

Η κ. Δέσποινα Καρνιαδάκη

 Στο τέλος η κ. Δέσποινα Καρνιαδάκη, σύζυγος του τιμωμένου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και όσους συνεργάστηκαν για την όμορφη αυτή εκδήλωση, ενώ ο γιος της Σίμος προσέφερε από ένα τριαντάφυλλο στους μουσικούς και στους ομιλητές. Η δημιουργία και η προβολή των βίντεο ήταν του Γιώργου Δερμιτζάκη, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κοινωνική λειτουργός κ. Αγγέλα Μαρνέλλου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχημένη εκδήλωση.   

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου