Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ REX



Με την παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου εκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η κ. Μ. Κωστάκη και ο κ. Γιάννης Χρονάκης

Η εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου REX, αποτελεί καινοτομία της Διοίκησης του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου. Αντί μίας απλής εκφώνησης, ενός πανηγυρικού ανήμερα της εορτής στην εκκλησία μετά την δοξολογία, αποφασίστηκε να γίνει εκδήλωση με ομιλία και τραγούδια αφιερωμένα στην ιστορική επέτειο.

Ο κ. Γιάννης Χρονάκης

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Μαρία Κωστάκη. Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης στο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση και την παρουσία των πολιτών.

Η αίθουσα του REX

Ο Φιλόλογος Γιάννης Χρονάκης ο οποίος ήταν ο ομιλητής της βραδιάς, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο ελληνικός λαός υπερασπίστηκε τον άνθρωπο αντιμαχόμενος ηρωικά την τυραννία. Έπραξε σύμφωνα με την αγωγή του, η οποία τον εντάσσει στους υπέρμαχους του ανθρωπισμού».

Η Χορωδία του ΠΑΟΔΑΝ


 Μετά την ομιλία η Χορωδία του ΠΑΟΔΑΝ παρουσίασε ένα ρεπερτόριο από τραγούδια που είχε ετοιμάσει για την περίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου