Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Άλλη μία εξαιρετική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολλοί Αγιονικολιώτες που βρέθηκαν την Κυριακή 8 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο REX. Ήταν η συναυλία που έδωσε η νέα Δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Φίλων της Φιλαρμονικής.



 Αρκετά παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, αλλά και μεγάλοι από τους παλιούς εκτελεστές της Φιλαρμονικής, εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
 Στην έναρξη της μουσικής βραδιάς εμφανίστηκε το μικρότερο σχήμα των πιο καινούργιων μαθητών, ερμηνεύοντας το «Victors” και την «Ωδή στη Χαρά». Ακολούθησε το μεγάλο μουσικό σύνολο με ένα ποικίλο πρόγραμμα.




Ο Αρχιμουσικός Μανόλης Σπυριδάκης, και η Πρόεδρος του Δ.Σ. των Φίλων της Φιλαρμονικής Μαρία Αλέξη, μίλησαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση για τη σημαντική δουλειά που συντελέστηκε στα δύο χρόνια ζωής της νέας Φιλαρμονικής, και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στα παιδιά, στους δασκάλους, στους παλιούς συντελεστές, στους γονείς, αλλά και σε όσους βοήθησαν στο έργο τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου