Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ REX



Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του κινηματοθεάτρου REX το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου και πάρα πολύ θεατές ήταν όρθιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν μία εξαιρετική μουσική βραδιά αφιερωμένη στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ενορίας Αγίας Τριάδος.



Τη συναυλία διοργάνωσαν η Ενορία Αγίας Τριάδος, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λασιθίου και το Σωματείο Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Παχυγιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά της μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.



Άψογη ήταν η εμφάνιση της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Αγίου Νικολάου και εξαιρετική η ορχήστρα με τους μουσικούς Κωστή Παπαδάκη, Μιχάλη Γιατράκη, Μανώλη Κλώντζα. Οι τραγουδιστές Μιχάλης Βιολάρης, Μιχάλης Κλώντζας, Γιώργος Χυντηράκης και Γεωργία Φραγκιδάκη σκόρπισαν πολύ κέφι και ο κόσμος σιγοτραγούδησε μαζί τους.




Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου