Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ




Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, διοργάνωσε και παρουσίασε μία εξαιρετική εκδήλωση την παραμονή του Αγίου Νικολάου 5. 12, αφιερωμένη στην πόλη.

Μ. Κωστάκη, Οδυσσ. Σγουρός, Κ. Περβολαράκης

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου REX, αποτελείτο από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο συμπολίτης αρχιτέκτονας Οδυσσέας Σγουρός, μας ταξίδεψε στο παρελθόν αυτής της πόλης ο οποίος καθήλωσε το κοινό με τις γνώσεις του και το θαυμάσιο λόγο του, και καταχειροκροτήθηκε.

Η αίθουσα του REX

 Η ομιλία του κ. Σγουρού συνοδευόταν από μουσική, ενώ προβάλλονταν φωτογραφίες και αποσπάσματα από αξιόλογα κινηματογραφικά έργα. Σε ενότητες ήταν χωρισμένη η ομιλία και αφορούσε τη Νεάπολη, την Κριτσά, τη Σπιναλόγκα και τον Άγιο Νικόλαο.

Δημήτρης Μπάσης

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν μουσικό. Ο γνωστός ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης με τους συνεργάτες του χάρισαν μία ώρα στο κοινό με γνωστά αγαπημένα τραγούδια και αποθεώθηκαν.

Στέλλα Σειραγάκη


Τον ομιλητή και τους καλλιτέχνες παρουσίασε η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Μαρία Κωστάκη. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου