Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

«ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ»




«Όταν οι άνθρωποι ενώνονται και τραγουδούν» ήταν ο τίτλος της συναυλίας πού έδωσαν από κοινού η Πολυφωνική Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2012 και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο κινηματοθέατρο REX του Αγίου Νικολάου.

Οι δύο Χορωδίες μαζί. 

Οι δύο χορωδίες ερμήνευσαν έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων γνωστών συνθετών και χάρισαν στο κοινό μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά, που τις αποθέωσε με το θερμό του χειροκρότημα. Την παρουσίαση των χορωδιών και των τραγουδιών έκανε η κ. Μαρία Δερμιτζάκη μέλος του ΠΑΟΔΑΝ.

Πολυφωνική Μεικτή Χορωδία ΠΑΟΔΑΝ

Η Πολυφωνική Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από εθελοντές με αγάπη και μεράκι για τη μουσική και το τραγούδι, και αποσκοπεί στην καλλιέργεια της χορωδιακής μουσικής στον τόπο μας. Τη διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μουσικός Μανόλης Κανακάκης.

Μεικτή Χορωδία Δήμου
 Αρχανών -  Αστερουσίων 

Η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων δημιουργήθηκε από την αυθόρμητη δραστηριοποίηση των δημοτών (Δημοτική Ενότητα Αρχανών) στα τέλη της δεκαετίας του ’90 υπό την σκέπη του τότε Δήμου Αρχανών. Στη δεκαετή και πλέον πορεία της, η Χορωδία έχει ερμηνεύσει κυρίως έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ανδριόπουλου και άλλων). Τη Χορωδία διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μουσικός Γιάννης Ιδομενέως.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του ΠΑΟΔΑΝ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου