Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ





Μία άλλη εξαιρετική μουσική εκδήλωση φιλοξένησε τον περασμένο Αύγουστο το παλιό Γυμνάσιο Νεάπολης. Το βράδυ της Κυριακής 12.8, το ανοικτό αίθριο του ιστορικού Γυμνασίου πλημμύρισε από όμορφα τραγούδια και μουσικές. Πρόκειται για την ετήσια καλοκαιρινή  συναυλία της Φιλαρμονικής  Νεάπολης. Πάρα πολλοί οι θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση και με συνεχή και θερμά χειροκροτήματα αντάμειψαν τα νεαρά μέλη της Φιλαρμονικής.


 Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της η φιλόλογος κ. Μαρία Κωστάκη, μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, που αναφέρθηκε στην μακρόχρονη ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νεάπολης και τη σημασία της ενασχόλησης των νέων με τη μουσική. Στη συνέχεια μίλησε η φοιτήτρια κ. Πόπη Καβάλου, η οποία συγκίνησε με το λόγο της τους παρευρισκομένους.


Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Δημήτρης Κουνενάκης. ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Γαράκης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μιχάλης Μαρής, Μανόλης Αικατερινάκης, Νίκος Αφορδακός.
Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της Φιλαρμονικής και ιδιαίτερα στον αρχιμουσικό κ. Νεκτάριο Αρακαδάκη. Τους ευχαριστούμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου