Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΡΜΗΣ




Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χρώματα, πολλά χρώματα, πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ερμής το Σάββατο το βράδυ 10 Δεκεμβρίου 2011. Η χορωδία «Ουράνιο Τόξο» που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε μια πολύ επιτυχημένη συναυλία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υδρογείου. 




Τη Διεύθυνση της χορωδίας έχει η κ. Inga Forward- Πεδιαδίτη και συμμετέχουν συμπολίτες μας από διάφορες χώρες. Στο καλοσώρισμά της η κ. Forward-Πεδιαδίτη ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) που συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του και στήριξε την εκδήλωση, το Iberostar Hermes Hotel για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους όσους προσέφεραν δώρα και γλυκά.


 Η χορωδία με πραγματικά ξεχωριστό τρόπο ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από χώρες όπως τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Γεωργία και άλλες. Στο πιάνο συνόδευε η κ. Laine Papize. Στη διάρκεια του διαλείμματος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά. Στο τέλος έγινε κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, και όπως είπε η υπεύθυνη της χορωδίας τα χρήματα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.


Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Μαρία Καφετζάκη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΝ κ. Μαρία Σεργάκη και πλήθος κόσμου.

    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου