Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΡΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗ



Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου συνδιοργάνωσαν μία ξεχωριστή  μουσική βραδιά στο κινηματοθέατρο REX την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.
 Haendel or Not?  Ο τίτλος του ρεσιτάλ που παρουσίασε η αρπίστα Ελένη Τσαουσάκη. Ήταν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στην ιστορία της άρπας μέσα από μετεγγραφές έργων του G. F. Haendel και αυθεντικά έργα γραμμένα από αρπίστες συνθέτες.
 Την Ελένη Τσαουσάκη παρουσίασε στο κοινό η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής κ. Μαρία Αλεξάκη. Παρευρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος κ. Κωστής Κοκκίνης και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης.



 Η Ελένη Τσαουσάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Ρέθυμνο, όπου, ως απόφοιτος το Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως καθηγήτρια μουσικής σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα συνεχίζει την καλλιτεχνική της δραστηριότητα ως αρπίστα συμμετέχοντας σε διάφορες ορχήστρες, όπως η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η Ορχήστρα της ΕΡΤ, Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης κ.α. 
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου