Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Χ. ΣΑΡΡΗ



Ρεσιτάλ πιάνου δόθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κινηματοθέατρο REX του Αγίου Νικολάου. Οι μαθητές της τάξης πιάνου του Ηρακλειώτη Χάρη Σαρρή, παρουσίασαν κομμάτια για σόλο πιάνο συνθετών όπως ο Chopin, Beethoven, Tchaikovsky κ.α.



Συμμετείχαν οι μαθητές: Κλάδου Μαρία, Σαρρής Ορέστης, Τρούλη Σωτηρία, Τρούλη Σοφία, Κουγιουμτζή Αντωνία, Γερακιανάκης Κωνσταντίνος, Ντολίτζε Αλέξανδρος, Σαββάκης Κωνσταντίνος, Βαρδάκης Βασίλης Αλέξανδρος, Οικονομάκη Μαριάννα, Τρούλη Αναστασία.



Ο Χάρης Σαρρής διδάσκει στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου και στην Παγκρήτια Μουσική Σχολή. Από την τάξη του έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα με πτυχίο 26 μαθητές, ενώ κάποιοι απ΄ αυτούς συνεχίζουν τις σπουδές τους σε Μουσικές Ακαδημίες της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Αυστρίας. Παράλληλα μαθητές του έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αρκετοί είναι αυτοί που έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Στόχος του καθηγητή είναι να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες των μαθητών του διοργανώνοντας συναυλίες, σεμινάρια, καθώς επίσης και εκπαιδευτικά ταξίδια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρακολουθώντας διακεκριμένους καλλιτέχνες. Για τη φετινή σχολική χρονιά έχει προγραμματιστεί μία σειρά συναυλιών, με εμφανίσεις μαθητών σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της Κρήτης.




 Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου