Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ Λ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ




Μεγάλος και αγαπημένος στο πανελλήνιο ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, προς τιμή του οποίου έγινε το αφιέρωμα, «Σάββατο κι΄ απόβραδο», στο κινηματοθέατρο REX του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 1η Ιουνίου.

Οι "ΤΑΔΕ" στη σκηνή του REX


Παρά τα απρόσμενα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, η εκδήλωση θεωρείται επιτυχημένη και την παρουσίασαν οι «Τάδε», είναι το νεοσύστατο τοπικό μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τους μουσικούς: Μανώλη Κλώντζα, Αντώνη Κουμπανάκη, Θωμά Οικονόμου,  Μιχάλη Πάγκαλο, Γιώργη Τσιχλή και Παναγιώτη Χουλιάρα. Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι: Ξανθούλα Πορφυράκη, ο Δημήτρης Ματζαράκης και ο Παναγιώτης Χουλιάρας.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Τζώρτζης

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Τζώρτζης, που έδωσε και το πορτρέτο του μεγάλου στιχουργού. Στην κατάμεστη αίθουσα του REX οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν είκοσι εννέα αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, που παρουσιάστηκαν με επαγγελματικό τρόπο. Τη μουσική στη σκηνή του REX συνόδευαν φωτογραφίες από τη ζωή του Λ. Παπαδόπουλου και τις συνεργασίες του.

Η αίθουσα του REX


Τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και στο Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για την βοήθεια του.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου