Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ




   Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας, με θέμα τη σύνταξη Σχεδίου Διαχείρισης της οχυρής νησίδας Σπίναλογκα – ευρύτερης περιοχής και την ένταξη της Σπιναλόγκας στον κατάλογο της UNESCO . Την εισήγηση έκανε το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Παρευρέθηκαν: Ο Βουλευτής Νομού Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Κλώντζας  και ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Αικατερινάκης.


 Η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ευαγγέλου Μαυρικάκη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί των: Δημάρχου Αγίου Νικολάου και του Βουλευτή Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη. Στη συνέχεια ακούστηκαν διαδοχικά οι τοποθετήσεις των Κωστή Μαυρικάκη, Αντώνη Ζερβού και Οδυσσέα Σγουρού, μελών της 5νταμελούς ομάδας εργασίας του ΤΕΕ – ΤΑΚ. Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εκπροσώπησε η αρχαιολόγος της 13ης  Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Γεωργία Μοσχόβη. 


Στιγμιότυπο από τη συζήτηση 
       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου