Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΘΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΤΟΣΑΝΙΔΑΣ



Τρία εξαιρετικά αθλητικά γεγονότα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή μας το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τις αθλητικές εκδηλώσεις, παρακολούθησαν χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας.
 Τα γεγονότα αυτά δείχνουν τη σημασία που προσδίδει ο Δήμος Αγίου Νικολάου στον αθλητισμό. Να σημειωθεί ότι, κύριος οργανωτής ήταν ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ).
Αξίζουν συγχαρητήρια!



 Μετά τις καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δημοσιογράφων, ακολούθησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Κωπηλατοσανίδας που έλαβε χώρα στον κόλπο του Μεραμπέλου το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Οκτωβρίου.
Πάνω από 120, ο αριθμός των συμμετασχόντων στους αγώνες αυτούς που είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα διατέθηκαν στην Παιδόπολη Νεάπολης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.



Το πρωί του Σαββάτου 8/10, διεξήχθηκαν στο Βούλισμα Καλού Χωριού, οι προκριματικοί της μίας από τις τέσσερις κατηγορίες, 12,6 BIC. Μετά τις προκριματικές έγινε η εκκίνηση για τα αγωνιστικά σκάφη 12,6 και 14, με τερματισμό τη λίμνη του Αγίου Νικολάου. Ακολούθησε στη λίμνη αγώνας για σκάφη FUN ενός χιλιομέτρου.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου διεξήχθη στον Αλμυρό αγώνας 3 χιλ. για όλες τις κατηγορίες. Το αθλητικό διήμερο ολοκληρώθηκε με τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου