Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ



Μία ακόμα εξαιρετική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου στο χώρο εκδηλώσεων της Λίμνης του Αγίου Νικολάου. Ήταν η συναυλία που έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας, με εμβατήρια και γνωστά ελληνικά τραγούδια.
 Τα μέλη της Φιλαρμονικής ξεκίνησαν από την Πλατεία της πόλης και παιανίζοντας εμβατήρια, μέσω του κεντρικού δρόμου Ρούσου Κουνδούρου και της Γέφυρας έφτασαν στο χώρο της Λίμνης. Τους φιλοξενούμενους μουσικούς καλωσόρισε και ευχαρίστησε η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Κ. Μαρία Κωστάκη.


Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης στο χαιρετισμό του, τόνισε τους κοινούς δεσμούς των Μακεδόνων και των Κρητών για την πατρίδα, αλλά και τη συμβολή των Κρητών στην απελευθέρωση της Μακεδονίας.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας και του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους κ. Παγκράτης Ιορδανίδης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την πόλη του Αγίου Νικολάου για την θερμή υποδοχή.



Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου πρόσφερε στον κ. Ιορδανίδη το βιβλίο της πόλης και ένα μπουκάλι λάδι, για να λάβει από τον κ Ιορδανίδη τα βιβλία που αναφέρονται στην ιστορία της Δράμας και στα γεγονότα της απελευθέρωσης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου