Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑ. Σ. Ο. Ε.




Την Κυριακή το μεσημέρι 29 Ιανουαρίου 2012, και στο κέντρο «Αμάλθεια» στην Κιτροπλατεία, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής έκοψε τη  βασιλόπιτα του. Στην ωραία εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου από όλη την Κρήτη και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Τους φίλους του συλλόγου υποδεχόταν στην είσοδο του κέντρου ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Οι συγκεντρωθέντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ρακή με γευστικούς μεζέδες και ένα πολύ ωραίο πιάτο ψητό κρέας με πατάτες στο φούρνο.


 Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Τζιρής φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχημένη συγκέντρωση ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία του συλλόγου. 83 μέλη αριθμεί ο σύλλογος, και η συνδρομή είναι 50 ευρώ. Ο σύλλογος έχει αποκτήσει σελίδα στο Facebook, και στα οικονομικά παίρνει άριστα αφού δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ, τόνισε ο κ. Ν. Τζιρής.


Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι παριστάμενοι ιερείς Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Περουλάκης από την ενορία Αγίου Γεωργίου της πόλης μας, ο π. Γεώργιος Λυδάκης από τις Αρχάνες και ο διάκονος του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Ηρακλείου Γεώργιος Χανιωτάκης. Ο Γιώργος Μπελούκας, από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που έγινε στο τέλος, και ο οποίος θα λάβει μέρος σε ράλι που θα γίνει κάπου στην Ελλάδα και θα εκπροσωπήσει το Σύλλογο.    

Ο Πρόεδρος του ΠΑ. Σ. Ο. Ε. κ. Νίκος Τζιρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου